Beretning – 2008 - Bording svømmeklub

Gå til indhold

Hoved menu:

Beretning – 2008

Om klubben > Beretninger


BESTYRELSES BERETNING FOR 2008

2008 startede lige efter nytår med undervisning og leg på de hold, der allerede var i gang fra efteråret.
Det første arrangement var mærkesvømning første torsdag i Marts.
Efter en lidt usikker start og gennemførelse, blev der allerede kort efter lagt en ny slagplan for næste mærkesvømning.
Holdene afsluttede med udgangen af Marts og inden da havde vi før-tilmelding til sommerholdene til mange forældres tilfredshed.
Her ”præmierer” vi de trofaste svømmere/forældre med at de så ikke skal stå i ”først til mølle” køen i april uden for Friluftsbadet.

Træning til bassinprøver for trænere/hjælpere foregik i ”bassintiden” i April måned i Ikast. Engesvang svømmeklub træner med og det giver en god ånd på holdet.

Sommersæsonen startede midt i Maj som vanligt.
Trænerstaben blev gen-udvidet med Mette Haxholm, der har været på udenlands-ophold i Belgien i nogle år. Dejligt når nogle ”vender tilbage” og hjælper til.

Af de planlagte hold viste det sig, at der ikke var svømmere til et par af holdene. De få der var tilmeldt det ene hold blev flyttet og så var alle glade.
Svømmebadut holdet er kommet for at blive. De store begyndere, der ikke har så let ved svømningen får undervisning på et hold, der kun tæller 3-5 deltagere og som ligger på tidspunkt der passer godt. Kontingentet blev sat op – men det har ikke afskrækket nogen.

Det nye Børnemix (legestue-holdet) fungerede også godt. Her er det et krav at far og/eller mor går til motionssvømning samtidig i det store bassin. Familieholdet ER og bliver en vinter-fornøjelse. Der var ingen tilmeldte til dette.

Natsvømning på en fredag i juni (starten af børnenes skoleferie) var igen i år et sikkert hit. Jullie og Hanne var på badet. Der blev svømmet og badet til over midnat i skæret af arbejdslamper og igen tidlig om morgenen. Kenneth kom med morgenmad og alle var ude omkring 9.30. Tak til de forældre der bagte og bragte.
Det er der, de ”store” svømmer rigtig langt.

Sommerferie blev afholdt uge 28-31.

Mærkesvømning blev der også afholdt i August. Der blev svømmet og nye personlige rekorder blev slået.
Sæsonen sluttede med udgangen af August. Næste år slår vi dog mærkesvømningen sammen med afslutningen.

Årets træner/hjælper blev kåret: Lynge Poulsgaard, der har været en flittig og afholdt hjælper i en del år fik æren og en lille præmie med.

Inden sommerafslutningen var der før-indskrivning til vinter 08/09 sæsonen som igen en del benyttede sig af.
Det betyder så også at presset er mindre den dag vi har tilmelding og vi korter tidsrummet lidt af.

Vores nye hjemmeside er nu oppe at køre takket være Jullie, der har lagt et stort arbejde i det. Nu skal vi blot huske medlemmerne og forældrene på at bruge den.

Vintersæsonen (nu uden bus) startede som vanligt i begyndelsen af oktober. Martin Nordestgaard er også ”vendt tilbage” efter en pause. Han har tidligere været hjælpetræner i en del år, og har nu været på 1. del af Instruktør-uddannelsen. Det tegner rigtig godt.

Mærkesvømning er afholdt i november. Den gode planlægning fik alle til at føle sig trygge og holdt den gode ånd igennem arrangementet.

Juletraditioner trives også. Vi har vores julefrokost for trænere/hjælpere og bestyrelsesmedlemmer. Sidste fredag i november og det var både sjovt og fornøjeligt. Vi var i hvert fald enige om, at de der ikke kom, gik glip af noget… Så husk det nu i 2009 – sidste fredag i november…

Torsdagsholdene var i vandland og fik slikposer til hjemturen. Fredagsholdet var i vandland og fik den lidt sundere udgave med appelsinbåde på kanten i fyrfadslysenes skær…

Søren Jensen og Martin Nordestgaard er begge i gang med Instruktør-uddannelsen i DGI-regi.
Skulle der være andre, der har lyst og tid – vil vi gerne hjælpe af sted på kursus.

Medlemstallet er ca. 250 og resultatet i årets regnskab er på godt 9000 kr. +

Pbv.  Hanne Lindberg


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu