Beretning – 2009 - Bording svømmeklub

Gå til indhold

Hoved menu:

Beretning – 2009

Om klubben > Beretninger


BESTYRELSES BERETNING FOR 2009


Endnu engang er der gået et år i Bording Svømmeklub. Året har budt på aktiviteter, kurser og ikke mindst hyggeligt samvær.
Medlemstallet er stabilt og regnskabet viser et pænt overskud på 26.352,91 kr.
I løbet af foråret besluttede bestyrelsen at vi i årets løb kun skulle arbejde med de aktiviteter, som tidligere har været succes. Vi besluttede at mærkesvømningen, natsvømningen og juleafslutningen skulle forløbe på samme måde som tidligere. Vi var enige om at vores sommerafslutning godt kunne laves lidt om, da vi i de sidste par år ikke har haft så mange deltagere som vi ønskede. Vi tog en beslutning om at samle tre aktiviteter på samme dag, nemlig mærkesvømning, forhåndstilmeldingen og sommerafslutning. Der var også mulighed for at familierne kunne køber deres aftensmad i klubben og det gav den ønskede bonus som vi håbede på. Det viste sig, at der var en fin opbakningen og det fine vejr var med til at stemningen var i top. Der blev spist en del pølser fra grillen og i alt blev der svømmet 29.200 meter.
Vi fik traditionen tro også kåret årets træner. Valget blev Susanne Svendsen for hendes gode humør og hendes energi til deltagelsen ved bl.a. Natsvømningen 2009, som har været med til at lette arbejdet en del fra bestyrelsen.

Natsvømningen 2009 blev afholdt en dejlig lun sommernat i juni måned. Der var 18 børn tilmeldt og det må siges at de alle fik svømmet en del. I alt blev der svømmet 61.950 meter og det var en ny klubrekord!
To piger, Emma Flinker og Frederikke Poulsen svømmede hver 404 baner, som svare til 10.100 meter godt udmattede var der alligevel overskud til at juble, da de kunne skrive ”klubmestre” på visitkortet, da de lige havde slået klubrekorden med 50 meter. Det må siges at være godt gået eller retter sagt godt svømmet.

Klubbens hjemmeside er kommet godt på at køre. Den er altid opdateret med det sidste nyt og der er mange godt billeder fra klubbens arrangementer. Bestyrelsen har taget en beslutning om at nedsætte vores CO 2 ved bl.a. at arbejde på at gøre klubben ”papirløs” og informere på klubbens hjemmeside. Indimellem kan vi mærke, at familierne ikke er helt gode til at benytte denne informationsform, så de er ikke altid helt forberedt på vores arrangementer, men vi har alligevel besluttet os for at fortsætte som en ”papirløs” klub dog vil vi gøre mere ud af, at budskabet når ud til alle ved de kommende tilmeldinger.

En stor del af bestyrelsen har været meget aktiv deltagende Smørhulsfesten. Klubben sagde igen ja, til at stå for tombolaen, indsamle gevinster og stå for salg af lodder. Det var en hyggelig dag som også krævede en del arbejde i dagene op til selve Smørhulsfesten.
Vi fik ligeledes sendt en ansøgning om del i overskuden fra sidste år og vi var så heldige at få bevilget 10.000,- så klubben fik investeret i nye og tiltrængt banetove. Disse banetove er flittig blevet brugt og vil gøre godt i klubben mange år frem.

Bestyrelsen og trænerne har været på kursus i løbet af året. Det seneste kursus omhandlede rummelighed og straks besluttede vi os for at prøve kræfter med det lærte. Vi fik kontakt til et opholdsted for unge mennesker i Ikast og allerede ugen efter var de startet op på vores familiehold, så det må siges at være et kursus der hurtigt blev til idé og derefter søsat.

Til slut vil jeg gerne sige TAK til både bestyrelsen, trænerne og forældrene for et godt samarbejde i året der er gået.
Hermed overlader jeg beretningen til generalforsamlingens debat og godkendelse.

På bestyrelsens vegne
Jullie Riis Armenis


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu